De Kamado Joe versus Outdoorchef BBQ

0
669
kamado joe

Waar vroeger iedereen bij een BBQ dacht aan het merk Weber, is dit tegenwoordig niet meer zo. Een simpele BBQ voldoet namelijk niet meer. Een BBQ moet namelijk ook hip én modern zijn. Kamado Joe en Outdoorchef zijn twee populaire hippe BBQ merken. In dit artikel duiken we dieper in op twee populaire BBQ merken. Zo kom jij er achter welk BBQ merk het best bij jou past.

Kamado Joe, functionele BBQ én eyecatcher

De Kamado Joe barbecues worden wel eens de ‘’Ferrari’s onder de barbecues’’ genoemd. Dat komt natuurlijk door het kenmerkende ‘’Ferrari rode’’ uiterlijk van deze barbecues. Zoals de naam van dit merk al doet vermoeden brengt Kamado Joe alleen maar barbecues van het model kamado uit. Kamado barbecues kenmerken zich door het eivormige uiterlijk. Deze barbecues worden de laatste jaren steeds populairder.

Je kiest voor een Kamado Joe barbecue als je op zoek bent naar een kwalitatief goede barbecue die er ook nog eens goed uit ziet. Maar vergis je niet. Een Kamado Joe is niet alleen een barbecue. Je kan veel meer met een Kamado dan barbecueën.  Deze barbecue is dan ook goed geschikt voor fanatieke hobby koks.

Tot slot wordt vaak gezegd dat Kamado Joe een goed alternatief is voor een Big Green Egg. De prijs van een Kamado Joe is wat aantrekkelijker ten opzichte van de grote groene broer.

Outdoorchef, innovatief Zwitserse barbecues

Outdoorchef is een innovatief en kwalitatief merk als het aankomt op barbecues. Het merk specialiseert zich in houtskool-, gas- en elektrische barbecues. Zo is er voor ieder een mooie barbecue te vinden bij dit merk.

Naast de verschillende soorten barbecues, biedt Outdoorchef bbq verschillende soorten en vormen aan. Zo is er voor iedere barbecueer een passende barbecue te vinden. Gebruik je de barbecue niet zo vaak? Dan is er een instap model te vinden die jou nog steeds in staat stelt de lekkerste burgers en steaks te barbecueën. Voor de fanatieke barbecueer of hobby kok zijn er complete buitenkeukens te koop. Kortom, iedereen is voor een barbecue bij Outdoorchef aan het juiste adres.

Rate this post