Parasol aanbieding

In de zon zitten is lekker, maar met deze parasol aanbieding kun je ook heerlijk genieten in de schaduw! Creëer een lekkere plek in je tuin waar je kunt genieten van een koel briesje in de schaduw. Er zijn enorm veel parasollen verkrijgbaar, maar welke heb jij nodig? Ga je voor een zweefparasol, of een ronde parasol met voet, een lotus parasol of een ander model? Gebruik je de parasol niet voor in de tuin, maar wil je hem meenemen naar een park of het strand, dan zijn er ook kleinere modellen. Naast de ronde parasol modellen, zijn er ook rechthoekige parasollen of een halve parasol wat ook wel een balkon parasol genoemd wordt. Zo kun je de parasol gedeeltelijk tegen een muur aan zetten.

Bekijk de huidige parasol aanbiedingen:

Een goedkope parasol van goede kwaliteit

Parasol aanbiedingHet liefste betaal je niet teveel voor je nieuwe parasol, maar hij moet wel van goede kwaliteit zijn. Als het hard waait, moet het niet zo zijn, dat je parasol direct kapot gaat! Aan de meeste foto’s zien je al wel of een parasol er stevig uitziet of niet. Wij raden ook aan om goed naar de parasolvoet te kijken. Je hebt bijvoorbeeld speciale onderkanten waarop je tegels of parasoltegels neer kunt leggen, zodat je de parasol nog kunt verplaatsen, maar het is ook mogelijk om je parasol in je terras in te bouwen. Vergeet ook niet om een beschermhoes te kopen als je de parasol buiten laat staan, dan blijft hij het langste mooi en goed.

Waar kun je het beste een parasol aanbieding kopen?

Je komt steeds meer winkels tegen waar je een parasol kunt kopen. Wij hebben gekeken naar de winkels met de beste parasol aanbiedingen, zodat je nooit teveel betaald voor je nieuwe parasol. Neem een kijkje op de pagina’s met alle aanbiedingen voor je tuinmeubels bij Bol.com, Jysk, VT Wonen, Leen Bakker, Fonteyn en Kees Smit. Waarom zou je immers teveel betalen voor een parasol?

Welke soorten parasols zijn er allemaal op de markt?

Zoals al eerder aangegeven zijn er verschillende soorten parasols verkrijgbaar. De standaard parasol is ook wel een stokparasol. In het midden van de parasol steekt een stok recht naar beneden. De parasol wordt meestal in een houder geplaatst dat ook wel een parasolvoet genoemd wordt. Vaak is het lastige van een stokparasol, dat je hem niet overal even handig kunt plaatsen. Andere modellen kun je namelijk zo instellen dat ze precies de zon weghouden op de plek waar jij schaduw wilt hebben.

Een voorbeeld van zo’n parasol is de zweefparasol. De zweefparasol wordt vaak met een kruisvoet of in een betonplaat vastgezet. Het kan zijn dat een zweefparasol wat instabieler is dan een stokparasol als het hard waait. Zorg er dus goed voor dat de zweefparasol vast staat!

Ook heb je een muurparasol. Dit is vergelijkbaar met de zweefparasol en stokparasol. Het enige is dat de parasol horizontaal bevestigd wordt aan een muur. Hierdoor heb je geen last van een stok. Wel kun je de muurparasol minder gemakkelijk verplaatsen. Mocht je een parasol op je balkon willen, dan kun je een balkonklem gebruiken om een stokparasol op je balkon te plaatsen.

UV bescherming in je parasol

Hoewel je in de schaduw zit onder je parasol, kan het toch zijn dat je verbrand. Houdt er daarom rekening mee dat je een UV beschermende parasol nodig hebt om dat tegen te gaan. Daarnaast kun je ook nog een parasol met extra waterafstotende PA coating nemen, om bij een plotselinge regenbui, gewoon nog lekker buiten te kunnen zitten!

Naast parasols is er nog veel meer in de aanbieding

Of je nu op zoek bent naar merken zoals Hartman, of een specifieke materiaalsoort zoals Wicker nodig hebt. Er zijn in alle soorten en maten tuinset en loungeset aanbiedingen verkrijgbaar. Verder zijn er vaak leuke aanbiedingen op het gebied van een nieuwe tuinstoel, tuinbank, tuintafel en ligstoel!