Een aanwinst voor je tuin: loungeset of tuinset

0
1571

Je maakt je tuin helemaal compleet door een loungeset of tuinset. Het is maar net waar je je tuin voor wil gebruiken. Hoe dan ook kun je voor een loungeset of tuinset geheel zelf kiezen wat je voor soort materiaal en look wil. Ga je voor klassiek en landelijk of liever stoer en robuust? Wil je hout of juist staal? Voor een loungeset ben je misschien eerder geneigd om hout te kiezen en massievere looks. Voor een tuinset wil je misschien liever slankere meubelen van staal of kunststof. De keuze is geheel aan jou.

Loungeset

Een loungeset kies je als je vooral in je tuin wil gaan hangen. Bijvoorbeeld ’s avonds of juist in de zon een gezellig drankje doen met de familie of met vrienden. Of als je graag op de bank een boek leest of een puzzel doet en dit ook buiten wil kunnen doen. Een loungeset bestaat uit een lage salontafel en een aantal stoelen. Hoe je dat precies combineert, is aan jou. En hangt natuurlijk van de ruimte in je tuin af. Niet iedereen heeft bijvoorbeeld genoeg ruimte voor een loungeset en een tuinset.

Tuinset

Als je dat wel hebt, kun je mooi een loungeset en een tuinset kiezen van dezelfde materialen en looks. Een tuinset is vooral handig wanneer je buiten wil kunnen eten. In plaats van loungestoelen of -banken en een lage salontafel, heeft een tuinset stoelen waar je normaal rechtop in kunt zitten en een tuintafel op tafelhoogte. Een tuinset is dus een set aan tuinmeubelen waarmee je gezellig buiten kunt eten. Het is dus aan jou: wil je buiten loungen of buiten dineren? Of kun je allebei?

Rate this post