Kunstgras wordt dé trend van 2022!

0
525
gras

Het onderhouden van je voor- en achtertuin en het gazon zijn dingen waar de meeste mensen niet vrolijk van worden. Dan kan kunstgras uitkomst bieden. Met kunstgras hoef je namelijk nooit te maaien of je druk te maken over vorst of droogte. Het hele jaar kun je genieten van kunstgras zonder dat het er minder goed uit gaat zien. Niet gek dus dat mensen kiezen voor kunstgras in plaats van echt gras. Zeker wanneer je met enige regelmaat niet thuis bent. Dan blijft je tuin er mooi bij liggen.

Op andere plekken dan in de tuin

Het is logisch dat je denkt aan kunstgras voor in je tuin. Daar zullen de meeste mensen hun kunstgras ook plaatsen. Maar je kunt ook kiezen voor kunstgras op je balkon bijvoorbeeld. Zo heb je nog meer het idee dat je een buitenruimte hebt, ook als je geen tuin hebt. Daarnaast kun je kunstgras rond een zwembad aanbrengen of kunstgras creatief in je interieur inzetten. Het is natuurlijk een vervanger voor echt gras, maar je hoeft kunstgras niet alleen daarvoor te gebruiken.

Voor verschillend gebruik

Kunstgras is er net als gezaaid gras in talloze soorten. Alle soorten zijn geschikt voor bepaalde soorten gebruik. Heb je bijvoorbeeld huisdieren of spelen je kinderen veel op het kunstgras in de tuin? Dan wil je een variant die daar goed tegen kan. Andere kunstgrasvarianten zijn juist weer enkel voor de look. Dan kun je zelf bepalen in hoeverre je wil dat het oogt als echt gras. Loop je graag op blote voeten over je kunstgras? Kies dan voor een zachte kunstgras variant. Zo zijn er talloze opties voor verschillende soorten gebruik.

Rate this post